تور فرانسه (پاریس)

Iran Air
هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
4ستاره
ندای ارژنگ
B.B

2990000 تومان

1400 یورو

2990000 تومان

2100 یورو

2590000 تومان

1100 یورو

2590000 تومان

600 یورو

نرخ اتاق 2 تخته

2990000 تومان

1400 یورو

نرخ اتاق 1 تخته

2990000 تومان

2100 یورو

کودک با تخت

2590000 تومان

1100 یورو

کودک بدون تخت

2590000 تومان

600 یورو

توضیحات
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور فرانسه (پاریس),
    مدت اقامت:7 شب، 8 روز پاریس,
    تاریخ اعتبار:1397/05/05 - 1397/06/02 - 1397/06/09,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,گشت شهری,ترانسفر فرودگاهی,راهنمای تور,اخذ ویزای شنگن,
    شروع قیمت ها از :1400 یورو,
    کشور مقصد:فرانسه,
    شهر مقصد:پاریس,
    خط هوایی:Iran Air,
    برنامه سفر:
    :
    -مشاغل آزاد: اصل و ترجمه رسمی جواز کسب

    -بازنشستگان:حکم بازنشستگی به زبان انگلیسی (اصل و ترجمه رسمی)

    -پاسپورتهای قبلی به همراه کپی ویزاهای قبلی(امریکا-کانادا-شنگن در صورت داشتن)

    -اصل گذرنامه با حداقل 7ماه اعتبار همراه با امضای دارنده پاسپورت در صفحه2 پاسپورتهای جدید.,

    :
    مشاغل دولتی :ارائه حکم کارگزینی به کار به زبان انگلیسی از سازمان مربوطه ،فیش حقوقی و ترجمه رسمی هردومدرک ,
    :
    مشاغل خصوصی: کپی از روزنامه رسمی شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت ، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت ،سابقه کار،حقوق ومزایا و مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل ،شماره پاسپورت)،تاریخ شروع به کار و تاریخ شروع و اتماممرخصی (باتوجه به نوع سفارت ترجیحا لاتین )، لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ، ارائه سابقه بیمه 1سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.,
    :
    برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی میباشد.مانند ارائه اجاره نامه ویا داشتن سپرده بلندمدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد. (حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت میبایست 3ماه قبل از تاریخ سفر مسافرباشد.,
  • بیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال (تا سقف 50،000 یورو) الزامی می باشد در صورتی که آژانس ثبت نام کننده اقدامی جهت صدور بیمه نامه ننماید کلیه مسئولیت مسافر به عهده آژانس همکار خواهد بود.برنامه های فوق بر طبق برنامه اولیه کارگزار تهیه و تنظیم شده است که با توجه به شرایط روز احتمال جابجایی، اضافه شدن و یا حذف گشتها، تغییر در پروازهای داخلی و هتل ها وجود دارد.تعیین صندلی در هواپیما صرفا به عهده شرکت هواپیمایی است و آژانس در تعیین، تغییر و جابجایی آن نقشی ندارد.حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه و مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبارپاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس ندای ارژنگ مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.حداقل زمان دریافت روادید 1 ماه می باشد.در شرایط اضطراری احتمال تغییر هتل به هتل مشابه با درجه کیفیت مشابه وجود دارد.در صورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.مسافران محترم توجه داشته باشند که هزینه تورهای اختیاری و دیگر مواردی که ذکر نشده بر عهده مسافر است.مسئولیت و اجرای سرویس داخل هواپیما با شرکت هواپیمایی حمل کننده می باشد.مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا: ۱: اصل گذرنامه با امضاء به ھمراه گذرنامه ھای قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی ھم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای ھر نفر الزامی است. ۲: دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ از روبرو و تمام رخ با زمینه کاملا سفید، رنگی، بدون لبخند، بدون عینک و گردی صورت کامل مشخص باشد. (عکس با گذرنامه و ویزاھای قبلی یکی نباشد) ۳: اصل و ترجمه شناسنامه ۴: اصل گواھی حساب بانکی با مھر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواھی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. الف) حسابھای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواھی تمکن برای سپردهھای بانکی به زبان انگلیسی و به ھمراه گردش سه ماھه سود به زبان انگلیسی ھمراه با مھر شعبه و امضاء بانک *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای ھر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال باشد. ۵: اصل سند مالکیت ۶: اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و سه فیش آخر حقوق د) بازنشسته ھا: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگھی تغییرات ز) معلمان، اساتید و اعضاء ھیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامھ اشتغال به تحصیل *جھت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. ۷: برای فرزندان زیر 18 سال که بدون ھمراھی یکی از والدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه زبان انگلیسی دارد. ۸: اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی ھمسر برای خانمھای خانه دار *تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق *حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جھت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد. *اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. *چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی برای ھر نفر حداقل به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جھت ضمانت حسن اجرای تعھدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتھای بیشتر متعاقبا ً اعلام میگردد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تھیه و ارائه آنھا جھت اخذ ویزا الزامی می باشد.
  • تورمرتبط موجود نیست.
  • مقاله مرتبط موجود نیست.