تور فرانسه + اسپانیا (پاریس، بارسلونا)

Mahan Air
هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
ندای ارژنگ
B.B

2550000 تومان

1990 یورو

2550000 تومان

2990 یورو

2550000 تومان

1790 یورو

2550000 تومان

990 یورو

نرخ اتاق 2 تخته

2550000 تومان

1990 یورو

نرخ اتاق 1 تخته

2550000 تومان

2990 یورو

کودک با تخت

2550000 تومان

1790 یورو

کودک بدون تخت

2550000 تومان

990 یورو

توضیحات
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور فرانسه + اسپانیا (پاریس، بارسلونا),
    مدت اقامت:4 شب پاریس، 4 شب بارسلونا,
    تاریخ اعتبار:1397/04/13 - 1397/04/27 - 1397/05/10 - 1397/06/07 - 1397/06/21,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,ترانسفر فرودگاهی,پرداخت ورودیه ها,راهنمای تور,اخذ ویزای توریستی,
    شروع قیمت ها از :2.550.000تومان,1990 یورو,
    کشور مقصد:فرانسه,اسپانیا,
    شهر مقصد:پاریس,بارسلون,
    خط هوایی:Mahan Air,
    برنامه سفر:
    :
    روز اول: حضور در فرودگاه امام خمینی برای پرواز به فرودگاه پاریس با پرواز مستقیم ماهان، ورود به پاریس و انتقال به هتل

    روز دوم: گشت شهری پاریس وبازدید از خیابان شانزلیزه و برج ایفل و موزه لوور .. همراه با راهنمای فارسی زبان و محلی

    روز سوم:روز در اختیار

    روز چهارم: روز در اختیار و استفاده از گشت های اختیاری

    روز پنجم: تحویل اتاق هتل و حرکت به سمت فرودگاه پاریس و پرواز به سمت بارسلون، انتقال به هتل و بقیه روز در اختیار

    روز ششم: گشت کامل شهری بارسلون و بازدید از خیابان رامبلا و کلسیای ساگرادا فامیلا ، ورزشگاه نو کمپ همراه با راهنمای محلی و فارسی زبان

    روز هفتم: روز در اختیار

    روز هشتم : روز در اختیار و استفاده از گشت های اختیاری

    روز نهم: حضور در لابی هتل جهت انتقال به فرودگاه و پرواز به سمت تهران با پرواز ماهان به صورت مستقیم,

  • بلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان، اقامت در هتل چهار ستاره با صبحانه، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری، ویزای توریستی، راهنمای فارسی زبان، بیمه مسافرتیبیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال (تا سقف 50،000 یورو) الزامی می باشد در صورتی که آژانس ثبت نام کننده اقدامی جهت صدور بیمه نامه ننماید کلیه مسئولیت مسافر به عهده آژانس همکار خواهد بود.برنامه های فوق بر طبق برنامه اولیه کارگزار تهیه و تنظیم شده است که با توجه به شرایط روز احتمال جابجایی، اضافه شدن و یا حذف گشتها، تغییر در پروازهای داخلی و هتل ها وجود دارد.تعیین صندلی در هواپیما صرفا به عهده شرکت هواپیمایی است و آژانس در تعیین، تغییر و جابجایی آن نقشی ندارد.حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه و مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبارپاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس ندای ارژنگ مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.حداقل زمان دریافت روادید 1 ماه می باشد.در شرایط اضطراری احتمال تغییر هتل به هتل مشابه با درجه کیفیت مشابه وجود دارد.در صورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.مسافران محترم توجه داشته باشند که هزینه تورهای اختیاری و دیگر مواردی که ذکر نشده بر عهده مسافر است.مسئولیت و اجرای سرویس داخل هواپیما با شرکت هواپیمایی حمل کننده می باشد.نرخ کودک زیر 2 سال 880.000 تومان + 100 یورو می باشد.مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا: ۱: اصل گذرنامه با امضاء به ھمراه گذرنامه ھای قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی ھم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای ھر نفر الزامی است. ۲: دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ از روبرو و تمام رخ با زمینه کاملا سفید، رنگی، بدون لبخند، بدون عینک و گردی صورت کامل مشخص باشد. (عکس با گذرنامه و ویزاھای قبلی یکی نباشد) ۳: اصل و ترجمه شناسنامه ۴: اصل گواھی حساب بانکی با مھر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواھی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. الف) حسابھای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواھی تمکن برای سپردهھای بانکی به زبان انگلیسی و به ھمراه گردش سه ماھه سود به زبان انگلیسی ھمراه با مھر شعبه و امضاء بانک *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای ھر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال باشد. ۵: اصل سند مالکیت ۶: اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و سه فیش آخر حقوق د) بازنشسته ھا: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگھی تغییرات ز) معلمان، اساتید و اعضاء ھیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامھ اشتغال به تحصیل *جھت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. ۷: برای فرزندان زیر 18 سال که بدون ھمراھی یکی از والدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه زبان انگلیسی دارد. ۸: اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی ھمسر برای خانمھای خانه دار *تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق *حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جھت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد. *اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. *چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی برای ھر نفر حداقل به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جھت ضمانت حسن اجرای تعھدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتھای بیشتر متعاقبا ً اعلام میگردد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تھیه و ارائه آنھا جھت اخذ ویزا الزامی می باشد.
  • تورمرتبط موجود نیست.
  • مقاله مرتبط موجود نیست.