تور اسپانیا (بارسلونا - مادرید)

Turkish Airlines
هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
هتل چهار ستاره
ندای ارژنگ
B.B
ندای ارژنگ
B.B

2990000 تومان

1300 یورو

2990000 تومان

1900 یورو

2590000 تومان

1000 یورو

2590000 تومان

60 یورو

نرخ اتاق 2 تخته

2990000 تومان

1300 یورو

نرخ اتاق 1 تخته

2990000 تومان

1900 یورو

کودک با تخت

2590000 تومان

1000 یورو

کودک بدون تخت

2590000 تومان

60 یورو

توضیحات
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور اسپانیا (بارسلونا - مادرید),
    مدت اقامت:4 شب بارسلونا، 3 شب مادرید,
    تاریخ اعتبار:1397/04/28 - 1397/05/04 - 1397/05/11,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,ترانسفر فرودگاهی,گشت شهری,راهنمای تور,اخذ ویزای شنگن,
    شروع قیمت ها از :2.990.000تومان,1300 یورو,
    کشور مقصد:اسپانیا,
    شهر مقصد:بارسلون,مادرید,
    خط هوایی:Turkish Airlines,
  • بلیط رفت و بر گشت با پرواز ترکیش، 8 روز اقامت در هتل چهار ستاره با صبحانه، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری، ویزای توریستی، راهنمای فارسی زبان، بیمه مسافرتیبیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال (تا سقف 50،000 یورو) الزامی می باشد در صورتی که آژانس ثبت نام کننده اقدامی جهت صدور بیمه نامه ننماید کلیه مسئولیت مسافر به عهده آژانس همکار خواهد بود.برنامه های فوق بر طبق برنامه اولیه کارگزار تهیه و تنظیم شده است که با توجه به شرایط روز احتمال جابجایی، اضافه شدن و یا حذف گشتها، تغییر در پروازهای داخلی و هتل ها وجود دارد.تعیین صندلی در هواپیما صرفا به عهده شرکت هواپیمایی است و آژانس در تعیین، تغییر و جابجایی آن نقشی ندارد.حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه و مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبارپاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس ندای ارژنگ مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.حداقل زمان دریافت روادید 1 ماه می باشد.در شرایط اضطراری احتمال تغییر هتل به هتل مشابه با درجه کیفیت مشابه وجود دارد.در صورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.مسافران محترم توجه داشته باشند که هزینه تورهای اختیاری و دیگر مواردی که ذکر نشده بر عهده مسافر است.مسئولیت و اجرای سرویس داخل هواپیما با شرکت هواپیمایی حمل کننده می باشد.مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا: ۱: اصل گذرنامه با امضاء به ھمراه گذرنامه ھای قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی ھم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای ھر نفر الزامی است. ۲: دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ از روبرو و تمام رخ با زمینه کاملا سفید، رنگی، بدون لبخند، بدون عینک و گردی صورت کامل مشخص باشد. (عکس با گذرنامه و ویزاھای قبلی یکی نباشد) ۳: اصل و ترجمه شناسنامه ۴: اصل گواھی حساب بانکی با مھر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواھی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. الف) حسابھای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواھی تمکن برای سپردهھای بانکی به زبان انگلیسی و به ھمراه گردش سه ماھه سود به زبان انگلیسی ھمراه با مھر شعبه و امضاء بانک *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای ھر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال باشد. ۵: اصل سند مالکیت ۶: اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و سه فیش آخر حقوق د) بازنشسته ھا: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگھی تغییرات ز) معلمان، اساتید و اعضاء ھیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواھی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به ھمراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مھر سازمان ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامھ اشتغال به تحصیل *جھت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. ۷: برای فرزندان زیر 18 سال که بدون ھمراھی یکی از والدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه زبان انگلیسی دارد. ۸: اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی ھمسر برای خانمھای خانه دار *تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق *حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جھت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد. *اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. *چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی برای ھر نفر حداقل به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جھت ضمانت حسن اجرای تعھدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتھای بیشتر متعاقبا ً اعلام میگردد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تھیه و ارائه آنھا جھت اخذ ویزا الزامی می باشد.
  • تورمرتبط موجود نیست.
  • مقاله مرتبط موجود نیست.